Vardemuseerne Læring

LÆRING

Besøg en af vore afdelinger i et forløb eller kom på egen hånd.
OBS: Vi arbejder hårdt på at få alle vores spændende forløb på hjemmesiden. Kontakt os, hvis du ikke lige finder det, du var på udkig efter

Vardemuseerne LÆRING tilbyder forløb, aktiviteter og workshops fra børnehave til og med ungdomsuddannelserne.

Diskussion, fælles undren og eksperimenter er nøgleord for hvordan vi ønsker, eleverne skal møde museets samlinger.

Vi arbejder dialogbaseret, hvor alle elever er i spil. Vi henter bl.a. inspiration fra Cooperative Learning og æstetiske læreprocesser.

Besøget foregår altid med afsæt i vore samlinger med kreative opgaver og samtaler undervejs. Besøg og workshops kan foregå i vores værksted eller ude i landskabet alt efter hvilken afdeling I besøger.

Har I booket et forløb får I undervisningsmateriale, som kan bruges før og efter besøget til at arbejde med hjemme i børnehaven eller i klassen.

Vardemuseerne LÆRING gennemfører hvert år obligatoriske forløb under Vi i naturskolen for Varde Kommunes folkeskoler.

Finder I ikke det, I søger er I velkomne til at kontakte os.

I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har et bestemt emne I skal sætte fokus på i børnehaven, på skolen eller på uddannelsen, udvekslings-klasser eller en idé til et samarbejde.

NYT - Skal I besøge TIRPITZ?

Er I på vej til Tirpitz i Blåvand? 

Skoleelever og børn fra institutioner under 18 år har gratis adgang til TIRPITZ, men skal være i følge med pædagogisk personale, der tager ansvar for elevernes adfærd.

For at sikre den bedst mulige oplevelse både for jer og museets øvrige gæster forventer vi, at I på forhånd melder jeres ankomst, så vi er forberedte på at tage imod jer. Dette gælder uanset om I tilkøber formidling eller besøger museet på egen hånd. Kontakt Torben, tvc@vardemuseum.dk. Ved ankomst uden at have meldt dette, vil der bliver opkrævet et gebyr for lærere eller pædagoger.

Det er muligt at tilkøbe en introduktion til museet (30 minutters varighed). Dette koster 500 kr. pr. introduktion – vær opmærksom på, at der maksimalt må være 30 elever pr. introduktion.

Husk at orientere jer i museets færdselsregler , inden I ankommer. Det er vigtigt, I hjælper os med at passe på historien. Medbring et printet eksemplar af dokumentet, når I besøger museet.

Dagtilbud

Gamle dage i Nymindegab

Varme om vinteren 

Fisk eller fugl – Dyreliv i Nymindegab

Indskoling

Varme om vinteren

Fisk eller fugl – Dyreliv i Nymindegab

Mellemtrin

I malerkoloniens fodspor

Mejeriets Mysterier 

Krudt og kugler

Et liv med ler

Udskoling

Mennesker bag pigtråd

Ungdomsuddannelser

Undervisningsmateriale

Inspiration