Guide

Book dit besøg

Skoleklasser, firmaudflugt, tur med foreningen, privat selskab? Alle kan få glæde af en guidet rundvisning eller en introduktion til udstillingerne. Vi tilbyder rundvisninger på næsten alle vores museer, men vil også meget gerne tage Jer med ud i landskabet eller på en byvandring.

Se tilbud og priser nedenfor og ring eller skriv for at høre nærmere og bestille et besøg for en gruppe. Alle tilbud gælder for grupper á 10-30 personer.

Kontakt administrationen

Vardemuseerne
Lundvej 4
DK-6800 Varde
Tlf.: +45 75 22 08 77
e-mail: vam@vardemuseum.dk

Booking: tlf. 20 69 51 16

Kontoret er åbent mandag-torsdag kl. 8-16, fredag kl. 8-13.

Omvisning i udstilling

En omvisning i én af vores udstillinger tager som udgangspunkt ca. en time, og foregår inden for museets almindelige åbningstid. Ved omvisninger udenfor åbningstid påregnes et tillæg for særåbning. Vi tilbyder omvisninger på Museum Frello, Nymindegab Museum, JANUS, Panser- & Artillerimuseum og Tirpitz. Se nedenfor.

Omvisning: 1500 kr. + entré (gruppepris)

Kontakt os for omvisninger i FLUGT.

Introduktion til udstilling

I stedet for en rundvisning kan vælges en introduktion à ca. 30 minutters varighed. Her får I en god indføring i, hvad I kan opleve i udstillingerne inden I ser dem på egen hånd. Vi tilbyder introduktion på Museum Frello, Nymindegab Museum, FLUGT og i Tirpitz.

Introduktion udenfor: 1000 kr. + entré

Der er også mulighed for at booke introduktionen i bussen.

 

 

Tur i landskabet eller byvandring

En guidet tur i landskabet er en god oplevelse, der evt. kan kombineres med et museumsbesøg. Oplev fx Nymindegabmalernes landskab eller tag på bunkertur i Blåvand, ved Tirpitz eller i Nymindegab. Se på mindesten omkring Ølgod eller fornem den middelalderlige bykerne i Varde.

Byvandringer eller ture i landskabet varer som udgangspunkt halvanden til to timer. 500 kr. pr. ekstra time.

Tur i landskabet/byvandring: 1.500 kr.

Afhold konferencer i FLUGT

Vi tilbyder flere forskellige mødepakker, og muligheder for at kombinerer din konference med oplæg eller foredrag. Læs mere og book her

Særåbning - besøg udenfor åbningstid

Det vil ofte være muligt for grupper at bestille særåbning. Kontakt museets administration for at aftale nærmere.

Særåbning

Museum Frello, Nymindegab Museum, Panse- & Artillerimuseum:

400 kr. pr. påbegyndt time plus entré (gruppepris). Min. 20 gæster. Prisen gælder hvis særåbning ligger mellem 8-18. For aftenarrangement, aftal pris med museet.

Tirpitz:

1500 kr. pr. påbegyndt time plus entré (gruppepris). Min. 2 timer og min. 20 gæster. Prisen gælder hvis særåbning ligger mellem 8-19. For aftenarrangement, aftal pris med museet.

OBS: Du kan ikke se Tirpitz på én time, og vi er flere værter på arbejde når vi har åbent, så en særåbning bliver derfor faktureret for min. to timer.

Book en fiskeguide

NaturKulturVarde tilbyder en mulighed for at optimere dit fiskeri ved at få din egen personlige og lokalkendte fiskeguide med på din fisketur.

Se mere her