18. marts 2020

Ordkryds med Otto Frellos malerier

”Når du ikke kan komme til os, så kommer vi til dig". Følg med her på bloggen, hvor vi vil komme med forslag til, hvad både børn og voksne kan bruge tiden på i disse dage - hjemme eller ude i naturen. Alle kan være med til dette Frello-ordkryds.

Er du klar på en god og karantænevenlig udfordring?

Vi har lavet et Frello-ordkryds, som kan løses, uanset om man kender Frellos malerier i forvejen eller ej. Alle kan være med, også mindre børn – især hvis de har nogle rigtig gode søskende, forældre eller andre voksne, der er klar på at hjælpe ? Der er både mulighed for at træne læsning, stavning, skrivning og ikke mindst research, og så kan vi love jer, at I bliver en hel del klogere på mange af Frellos malerier! Så bliver det også sjovere at besøge dem på Museum Frello, når det igen er en mulighed ?

Del gerne jeres oplevelse med ordkrydset sammen med os! Skriv en hilsen til os i kommentarfeltet (på vores Facebook side), hvor I kan fortælle, om det lykkedes jer at løse den eller ej. Men afslør ikke løsningen, så bliver det knap så sjovt for andre ?

Download ordkrydset her

God fornøjelse!