Smag på livet i sandet

Aktivitet

Smag på livet i sandet

Smag på livet i sandet! Du står i vandkanten, fødderne er i vandet, du lader blikket gennembryde vandspejlet og bliver opslugt af lyset, formerne og farverne af den tilsyneladende endeløse og livløse ørken af sand.

Men under overfladen lurer et par øjne, og det tilsyneladende øde landskab myldrer af liv. Her er hesterejer, sandkutlinger, strandkrabber m.fl. Særligt når vi snakker strandkrabber er det sjovt eller tankevækkende, at de måske findes i antal op imod 8000 milliarder individer. En art som er i stor fremgang, bl.a. fordi dens naturlige fjender er meget presset.

Strandkrabben er art, der kan tåle at blive udnyttet i stort omfang, og som tillige smager fantastisk. Og dette er netop i fokus i dette arrangement, hvor du møder naturvejlederen og kokken. Naturvejlederen giver et bud på, hvordan du tager hånd om denne vidunderlige spise og viser step by step, hvordan du forvandler de levende krabber til lækker skaldyrssuppe.

Hr. Skov har hjemmefra tryllet i køkkenet og har smagsprøver af hans version af strandkrabbesuppe til de første 200 gæster.

Vi har fokus på bæredygtighed, så for at du kan smage Hr. Skovs suppe, må du selv medbringe skål og ske.

Tilmelding nødvendig online – klik her