Udstilling

KS 23 Kunstnernes Sommerudstilling

Usædvanlig høj kvalitet og mange værker på årets udstilling.

Der var indsendt ekstraordinært mange værker til censurering på KS i år, og det var slående så mange gode værker, der var. Derfor bliver årets udstilling større, end den har været i flere år, og den bliver bedre. Vi er lykkelige og stolte over, at vi her i Tistrup kan vise en udstilling af den karat; KS er på niveau med lignende udstillinger som KP i Århus og Forårsudstillingen på Charlottenborg i København.

Lørdag den 17. juni kl. 14 åbnes for 51. gang den årlige kunstudstilling, der gør Tistrup til stedet, hvor publikum kan se den nyeste samtidskunst – og måske blive udfordret i sin opfattelse af, hvad kunst er. Se liste over antagne kunstnere her.

Kitt Buch At the museum

 

Kunstnernes Sommerudstilling er en af de få censurerede udstillinger i Danmark, der har formået at blive anerkendt og accepteret som pointgivende til BKF (Billedkunstnernes Forbund).

Censorerne er anerkendte kunstnere, som vælges af tidligere deltagere på KS. Værkerne er i år vurderet af Jonas Pihl, Karen Gabel Madsen, Mette Riishøj, Peter Land og Ulla Gerd Christensen. Som et helt nyt tiltag udstiller de fem censorer i JANUS i år sammen med KS med udstillingen FIND FEM FEJL.

Årets censorer Karen Gabel Madsen, Ulla Gerd Christensen, Mette Rishøj, Jonas Pihl og Peter Land

I løbet af udstillingsperioden er der forskellige arrangementer som Artists Talk og rundvisninger.

I forbindelse med udstillingen er der udarbejdet et katalog – se det herunder.

Læs mere om KS her

Åbningstale af Jonas Pihl

Læs hele åbningstalen her