Aktivitet

Artists Talk: Det fantastiske papir

Vores udstilling, DET FANTASTISKE PAPIR, er velbesøgt og har fået meget positiv omtale. Søndag d. 12. marts kl. 14 er der mulighed for en helt særlig oplevelse.

Her kan man nemlig møde to af udstillingens kunstnere til Artists Talk. Det er Tetsuko Matsuzuka Jensen og Anne Vilsbøll.  Det er altid meget givende at møde kunstnerne og opleve dem selv fortælle, både om deres værker på udstillingen samt om deres baggrund og kunstneriske udvikling. Det personlige møde giver en dybere forståelse for kunsten, og man kommer som regel til at holde meget mere af værkerne, når man har mødt kunstnerne bag dem.

Tetsuko Matsuzuka Jensen er født og opvokset i Japan. Hun har boet i Danmark i mange år, men hendes kunst bærer præg af hendes japanske rødder og buddhistiske naturopfattelse.

Tetsuko Matsuzuka Jensen

 

Anne Vilsbøll er både pioner og veteran inden for papirkunst. Hun har arbejdet med håndlavet papir i mere end 40 år; hun har undervist på kunstakademier og designskoler i papirfremstilling og har oprettet sit eget sted, Papirakademiet i Gilleleje, der udover at være hendes atelier også fungerer som platform for udstillinger, vidensarrangementer og kunstresidenser.

Anne Vilsbøll SUN ENERGI – changes in the instant 2022

 

Arrangementet foregår kl. 14-16, og det er gratis ved betalt entré til JANUS.