Udstilling

TRAVELLING – Vestjyllandsudstillingens 46. ophængning

Vestjyllandsudstillingen er en regional kunstnersammenslutning, hvis medlemmer er bosat eller har tilknytning til det vestjyske område fra Kongeåen i syd og næsten op til Limfjorden i nord. Sammenslutningen har de senere år også inddraget nye medlemmer fra det øvrige Danmark.

Gruppens medlemmer arbejder i mange forskellige udtryksformer såsom maleri – grafik – tegning – keramik – textil – skulptur – foto og blandform, hvilket giver den årlige fællesudstilling et mangfoldigt og varieret udtryk.

Derudover inviteres et antal gæsteudstillere, der altid bidrager til at give udstillingen nye og friske udtryk i samspil med gruppens medlemmer.

Årets tema er TRAVELLING, og du kan læse mere om fernisering, kulturdage, artist talks med meer her >

Læs mere om de 22 faste medlemmer her >

Gæsteudstillere i 2024 er Bodil Sohn, Tetsuko Matsuzuka Jensen, Marianne T. Pedersen og Jonna Pedersen. Læs mere om de respektive gæsteudstilliere her >

Tak til:
Statens Kunstfond, Augustinusfonden, Knud Højgaards Fond, Varde Kommune og Aarhus Kommune.

Vestjyllandsudstillingen blev stiftet i Tistrup i 1979, og udstiller i JANUS – Vestjyllands Kunstmuseum, hvor de har udstillet, siden bygningen blev indviet i år 2000. Se mere om tidligere udstillinger her >