Guide

Bestil guide

Skoleklasser, firmaudflugt, tur med foreningen, privat selskab? Alle kan få glæde af en guidet rundvisning eller en introduktion til udstillingerne. Vi tilbyder naturligvis rundvisninger på alle vores museer, men vil også meget gerne tage Jer med ud i landskabet eller på en byvandring.

Se tilbud og priser nedenfor og ring eller skriv for at høre nærmere og bestille din guide. Alle tilbud gælder for grupper á 10-30 personer.

Kontakt administrationen

Vardemuseerne
Lundvej 4
DK-6800 Varde
Tlf.: +45 75 22 08 77
e-mail: vam@vardemuseum.dk

Booking: tlf. 20 69 51 16

Kontoret er åbent mandag-torsdag kl. 8-16, fredag kl. 8-13.

Omvisning i udstilling

En omvisning i én af vores udstillinger tager som udgangspunkt ca. en time, og foregår inden for museets almindelige åbningstid. Ved omvisninger udenfor åbningstid påregnes et tillæg for særåbning.

Omvisning: 1000 kr. + entré (gruppepris)

Introduktion til udstilling

I stedet for en rundvisning kan I vælge en introduktion à ca. 30 minutters varighed. Her får I en god indføring i, hvad I kan opleve i udstillingerne inden I ser dem på egen hånd. Vi tilbyder introduktion på Museum Frello, Nymindegab Museum og i Tirpitz.

Introduktion udenfor: 500 kr. + entré

Pr. 1 januar 2019:

Introduktion i bus: 750 kr. + entré

 

Tur i landskabet eller byvandring

En guidet tur i landskabet er en god oplevelse, der evt. kan kombineres med et museumsbesøg. Oplev fx Nymindegabmalernes landskab eller tag en tur i Aal plantage og find spor efter den tyske flygtningelejr. Tag på bunkertur i Blåvand, ved Tirpitz eller i Nymindegab. Se på mindesten omkring Ølgod eller fornem den middelalderlige bykerne i Varde.

Byvandringer eller ture i landskabet varer som udgangspunkt halvanden til to timer. 500 kr. pr. ekstra time.

Tur i landskabet/byvandring: 1.500 kr.

Særåbning - besøg udenfor åbningstid

Det vil ofte være muligt for grupper at bestille særåbning. Kontakt museets administration for at aftale nærmere.

Særåbning

Museum Frello, Nymindegab Museum, Varde Artillerimuseum:

400 kr. pr. påbegyndt time plus entre (gruppepris). Min. 20 gæster. Prisen gælder hvis særåbning ligger mellem 8-18. For aftenarrangement, aftal pris med museet.

Tirpitz:

1500 kr. pr. påbegyndt time plus entre (gruppepris). Min. 2 timer og min. 20 gæster. Prisen gælder hvis særåbning ligger mellem 8-19. For aftenarrangement, aftal pris med museet.

OBS: Du kan ikke se Tirpitz på én time, og vi er flere værter på arbejde når vi har åbent, så en særåbning bliver derfor faktureret for min. to timer.

Du kan få mulighed for at holde møder i Tirpitz hvis du tilmelder dig vores sponsorklub. Kontakt Helle Ølgaard for at høre nærmere.

Book en fiskeguide

NaturKulturVarde tilbyder en mulighed for at optimere dit fiskeri ved at få din egen personlige og lokalkendte fiskeguide med på din fisketur.

Se mere her

Cart
  • No products in the cart.