Guide

Bestil guide

Skoleklasser, firmaudflugt, tur med foreningen, privat selskab? Alle kan få glæde af en guidet rundvisning eller en introduktion til udstillingerne. Vi tilbyder naturligvis rundvisninger på alle vores museer, men vil også meget gerne tage Jer med ud i landskabet eller på en byvandring.

Se tilbud og priser nedenfor og ring eller skriv for at høre nærmere og bestille din guide. Alle tilbud gælder for grupper á 10-30 personer.

Kontakt administrationen

Vardemuseerne
Lundvej 4
DK-6800 Varde
Tlf.: +45 75 22 08 77
e-mail: vam@vardemuseum.dk

Kontoret er åbent mandag-torsdag kl. 8-16, fredag kl. 8-13.

Omvisning i udstilling

En omvisning i én af vores udstillinger tager som udgangspunkt ca. en time, og foregår inden for museets almindelige åbningstid. Ved omvisninger udenfor åbningstid påregnes et tillæg på 400 kr. pr. time for særåbning.

Omvisning: 1000 kr. + entré (gruppepris)

Introduktion til udstilling

I stedet for en rundvisning kan I vælge en introduktion à ca. 30 minutters varighed. Her får I en god indføring i, hvad I kan opleve i udstillingerne inden I ser dem på egen hånd. Vi tilbyder introduktion på Museum Frello, Nymindegab Museum og i Tirpitz.

Introduktion: 500 kr. + entré (gruppepris)

 

Tur i landskabet eller byvandring

En guidet tur i landskabet er en god oplevelse, der evt. kan kombineres med et museumsbesøg. Oplev fx Nymindegabmalernes landskab eller tag en tur i Aal plantage og find spor efter den tyske flygtningelejr. Tag på bunkertur i Blåvand, ved Tirpitz eller i Nymindegab. Se på mindesten omkring Ølgod eller fornem den middelalderlige bykerne i Varde.

Byvandringer eller ture i landskabet varer som udgangspunkt halvanden til to timer. 500 kr. pr. ekstra time.

Tur i landskabet/byvandring: 1.500 kr.