Gruppearrangementer

Gruppearrangementer

NaturKulturVarde skræddersyr gerne gruppearrangementer, hvad enten I er en skoleklasse, personalegruppe, eller et fødselsdagsselskab så kontakt os med jeres ønsker og lad os give et forslag til en aktiv og lærerig dag i naturen.

Naturvejledning

En naturvejledertur er et af de gruppearrangementer der handler om landskabet, om naturen og menneskets brug af den – før og nu. Gennem fortællinger, aktiviteter og direkte oplevelser ude i landskabet bliver alle klogere på den natur, der omgiver os. Uanset om vi er en skoleklasse, en virksomhed eller deltager i et fødselsdagsselskab.

Natur teambuilding

Vær aktiv, brug kroppen og få nye oplevelser med hjem. Vi arrangerer sjove konkurrencer og lege, der gennemføres på naturens præmisser i naturen. I kommer til at bruge hoved, krop og sanser. I får fælles oplevelser, der fungerer som en fremtidig fælles reference. Vi lover jer en anderledes dag med både udfordrende samarbejde og socialt samvær, hvor I ser jer selv og hinanden i nye og uvante situationer. Og I vil blive overraskede over, hvor meget I kan!

Friluftsaktiviteter

Ønsker I et højere aktivitetsniveau, hvor personlige grænser bliver afprøvet? Vi kombinerer naturteambuilding med klatring og rebøvelser eller andre mere fysisk krævende opgaver. Sværhedsgraden afstemmes naturligvis nøje med deltagernes forudsætninger.

Walk’n’talk – en strategisk skovtur

Walk’n’talk i skoven er en gruppeoplevelse, der byder på et væld af spændende oplevelser og udfordringer til hoved og krop. I kommer rundt på finurlige poster med bl.a. mærkelige kasser og bildæk – kort sagt masser af overraskelser undervejs. Kom godt i mål ved at følge kort og løse opgaverne. Brug jeres fantasi, humor, erfaringer, kreativitet, fordybelse og vær villige til at handle og tage chancer. Walk’n’talk i skoven er et oplagt alternativ,  når kolleger, gæster, kursister eller forretningsforbindelser vil lære..

  • hinanden bedre at kende
  • at træffe fælles beslutninger
  • at arbejde sammen imod et fælles mål