En topattraktion i verdensklasse

Entré

Voksne: 145 kr.
Årskort: 240 kr.
Børn og unge under 18 år: gratis
Grupper over 10 betalende: 115 kr.

ICOM, ODM, ledsagerkort: gratis

Presse kun efter aftale

Praktisk information

Mad og drikke

I Tirpitz serveres spændende og familievenlige retter til rimelige priser. På varme dage kan retterne, kaffe, kage og is nydes i det smukke gårdrum.

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke i Tirpitz.
Man kan frit benytte de udendørs bord-bænk sæt ved bunkeren til picnic.

Reservation

Vi kan desværre ikke tilbyde at reservere pladser til mindre selskaber.

Shopping

Lækre ting til sommerhuset, den gode bog om Anden Verdenskrig, et flot ravsmykke til at mindes ferien ved havet. Forkæl dig selv med et besøg i Tirpitz museums-shop. Der er adgang til butikken uden billet.

Tilgængelighed

Alle historier i Tirpitz er indtalt af skuespillere på dansk, tysk og engelsk. Der er ingen tekster, du skal læse – men der er mulighed for at få udleveret lydsporene på skrift til hørehæmmede.

Handicap-P findes på P1. En betonsti går gennem klitterne fra parkeringsplads til indgangen. Der er personelevator ved billetsalg, og handikaptoiletter ved café og i udstillinger. Kørestole og rollatorer er meget velkomne!

Bunkeren

Adgang til bunkeren sker gennem museet OBS: bunkeren lever ikke op til gængse krav om handicapvenlighed, da den er bygget i 1945 som kanonbunker, men de fleste vil kunne komme rundt i kælderplan med hjælp.

Både mor og far har adgang til puslefaciliteter. Barnevogne kan medbringes i Tirpitz.

Man kan nok tage hunden med sig i Himlen, men desværre ikke i Tirpitz. Der er mulighed for at låne en udendørs hundeboks str. xl. Det er hunde-ejers ansvar at hunden er godt tilpas under sit ophold i boksen.

Parkering

Gratis parkering

P1: 80 P-pladser, inkl. handicap-P, ved Tane Hedevej foran museet. Disse pladser er forbeholdt vores gangbesværede gæster.

P2: 300+ P-pladser, indkørsel fra Gl. Mælkevej med tydelig skiltning. Fra P2 er der ca. 240 meter til Tirpitz ad en smuk gangsti gennem klitterne.

Bemærk at der er standsnings- og parkeringsforbud langs Tane Hedevej.

Busser

Bus-P findes vest for P1. Denne er kun for busser, og er beregnet til af- og påstigning. Busser parkeres på P2.

Vi arbejder på at forbedre p-forholdene, men da området er naturfredet tager det tid. Vi håber på forståelse herfor.

Tirpitz parkering

Parkeringsforhold ved Tirpitz

Bestil guide

Vælg mellem korte introture, dybdegående rundvisninger og ture med indsigt og god udsigt i klitlandskabet omkring Tirpitz. Se vores tilbud og priser her.

Større selskaber kan med fordel melde deres ankomst forud for besøget, og planlægge besøg udenfor weekender, højsæson, ferier og helligdage. Der må påregnes kø hvis besøget ikke er anmeldt. Især på lørdage samt i højsæsonen skal der påregnes travlhed og man bedes møde i god tid inden det anmeldte tidspunkt.

Læring

Udstillingerne i Tirpitz rummer fortællinger for alle. Formidlingen sker ved hjælp af håndholdte, digitale historiefortællere, og børn fra børnehavealderen kan følge med i mange af historierne. Udstillingen Havets guld om ravjægere og med insekter fanget i rav er oplagt at besøge med indskolingsklasser, mens mellemtrinnet vil få meget ud af vestkysthistorierne i Den skjulte vestkyst. Temaet om Anden Verdenskrig og Atlantvolden er spændende fra 7. klasse og opefter.

Vi hjælper gerne med at planlægge forløbet for børnehaver, lokale skoler og lejrskoler. Se vores spændende tilbud om undervisning og læringsforløb her.

Tirpitz Café

Tirpitz Shop

Tilbage
Frem
Markør for placering
Hodde Gamle Skole
Markør for placering Nymindegab Museum
Markør for placering Hjedding Andelsmejeri
Markør for placering Dit Museum Ølgod
Markør for placering Panser- & Artillerimuseum
Markør for placering FLUGT
Markør for placering Museum Frello
Markør for placering Tirpitz
Markør for placering Blåvandshuk Fyr
Markør for placering JANUS