Artilleriets historie
Det handler om kanoner og kampvogne

KANONER, KAMPVOGNE OG SPÆNDENDE HISTORIER

I Panser og artillerimuseet kan du slippe din indre nørd løs og komme helt tæt på de spændende kampvogne og kanoner – og de bedste historier. Se Danmarks største samling af militære panserkøretøjer og gå på opdagelse i kanonernes udvikling fra Middelalderen til Den kolde krig. På aktivitetsdage rulles nogle af kampvognene ud, og du kan få lov at se dem indefra.

Praktisk information

Mad og drikke

I butikken er det muligt at købe en lille forfriskning i form af sodavand eller en friskbrygget kop kaffe. Derudover finder du et udvalg af forskellige snack, slik og chokolade til den søde tand. Du kan spise din medbragte mad ved museets bord- og bænkesæt.

Shopping

Museumsbutikken bugner af militærudstyr, camouflage-grej, legetøj og samlesæt til de fingersnilde. Vi har derudover relevante og aktuelle bøger vedrørende udstillingens tematikker, som særligt også nørderne vil finde interessante.

Tilgængelighed

Kørestolsbrugere har adgang til størstedelen af udstillingerne.

Parkering

Parkering ved museet.

Bestil guide

Udflugt med familien, firmaet eller foreningen? Alle kan have glæde af en guidet rundvisning. Vi tilbyder naturligvis rundvisninger i alle vores udstillinger, men tager jer også gerne med på byvandring. Se tilbud og priser her.

Læring

Det er gratis for skoler og institutioner at besøge museet. Dette gælder for folkeskoler, efterskoler, privatskoler, friskoler, gymnasier, tekniske skoler, og handelsskoler. Ligeledes for vuggestuer, børnehaver, dagplejere og SFO’er. Meld jeres ankomst på forhånd og i god tid før besøget, hvilket også giver lærere og pædagoger gratis entré.

Vi anbefaler altid at et besøg kombineres med et forløb enten ude på museet, i landskabet eller hjemme hos jer på skolen.  For kontakt og inspiration se mere her.

Tilbage
Frem
Markør for placering
Hodde Gamle Skole
Markør for placering Nymindegab Museum
Markør for placering Hjedding Andelsmejeri
Markør for placering Dit Museum Ølgod
Markør for placering Panser- & Artillerimuseum
Markør for placering FLUGT
Markør for placering Museum Frello
Markør for placering Tirpitz
Markør for placering Blåvandshuk Fyr
Markør for placering JANUS