Museum Frello
Museum Frello
I fantasiens verden

Praktisk information

Mad og drikke

Da Museum Frello er beliggende midt i byen, er der masser af spændende spisesteder tæt ved, både på Varde Torv og Otto Frellos Plads.

Det er desværre ikke muligt at nyde sin medbragte mad på museet. Grupper og skoleklasser kan dog, efter aftale, få lov at spise madpakker i vores værksted. Der findes bordbænkesæt rundt omkring på Varde Torv, men ønsker du mere naturlige omgivelser ligger Arnbjerg parken en gåtur på ca. 1 km væk, med legeplads på Gellerupvej 49, 6800 Varde.

Shopping

I Museum Frellos butik kan du købe næsten alt, hvad hjertet kan begære. Vi har naturligvis et stort udvalg af bøger, plakater og postkort med Otto Frellos motiver. Desuden sælger vi tøj, smykker og kunsthåndværk af høj kvalitet. Det er muligt at handle i museets åbningstid.

Tilgængelighed

Museum Frello har til huse i en gammel skolebygning fra 1856. For at komme til museets hovedindgang, går man op ad en gammel granitstenstrappe med forholdsvis høje trin og blot ét gelænder. Handicapindgangen, som har automatisk dør og adgang til lift, findes i hovedbygningens gavl. Denne dør er normalt låst, men kan benyttes efter kontakt til museet på tlf.: +45 75 22 08 78.

Parkering

Museum Frello ligger midt inde i Varde by omgivet af mange offentlige parkeringspladser i kort gåafstand meget tæt ved. Nogle pladser har tidsbegrænset parkering – således i midtbyen som helhed en begrænsning på max. 2 timer, andre, fx pladsen ved Kulturspinderiet (Stålværksgrunden) med indkørsel fra Vestervold, har ikke. Se nedenstående oversigtskort.

Bestil guide

Museum Frello er det perfekte sted for en udflugt med familien, firmaet eller foreningen. For at få den bedste oplevelse kan man bestille en rundvisning i vores udstillinger. Det er også muligt at reservere en guidet byvandring i Vardes krogede gader! Kontakt os med jeres ønsker! Se i øvrigt tilbud og priser her.

Læring

Tag selv på skattejagt i Frellos malerier, og opdag endnu flere detaljer. Det er gratis for skoler og institutioner at besøge museet. Dette gælder for folkeskoler, efterskoler, privatskoler, friskoler, gymnasier, tekniske skoler, og handelsskoler. Ligeledes for vuggestuer, børnehaver, dagplejere og SFO’er. Meld jeres ankomst på forhånd og i god tid før besøget, hvilket også giver lærere og pædagoger gratis entré.

Vi anbefaler altid at et besøg kombineres med et forløb enten ude på museet, i landskabet eller hjemme hos jer på skolen.  For kontakt og inspiration se mere her.

Tilbage
Frem
Markør for placering
Hodde Gamle Skole
Markør for placering Nymindegab Museum
Markør for placering Hjedding Andelsmejeri
Markør for placering Dit Museum Ølgod
Markør for placering Panser- & Artillerimuseum
Markør for placering FLUGT
Markør for placering Museum Frello
Markør for placering Tirpitz
Markør for placering Blåvandshuk Fyr
Markør for placering JANUS