Udstilling

KS 21

Nu åbner KS Kunstnernes Sommerudstilling 2021. Det er farverige, vilde, eftertænksomme, poetiske og provokerende værker, der indgår i den 49. udgave af KS på JANUS – Vestjyllands Kunstmuseum.

Censureret udstilling for maleri, grafik, skulptur, kunsthåndværk, foto og blandform. KS er en landsdækkende censureret udstilling, som har eksisteret siden 1973 i Tistrup. Mange markante kunstnere har haft deres debut her. OBS: udvidet åbningstid: kl. 11-16. Læs her kataloget om KS 21 hvor du finder en liste over alle de udstillede kunstnere:

KS 21 byder på en mangfoldighed af kunstneriske udtryksformer som maleri, skulptur, grafik, keramik, tekstilkunst, installationer og video. Hele 1.614 værker er blevet indsendt til censurering, og heraf fandt 96 værker nåde for censorernes blik. Der har således været et exceptionelt godt udvalg at vælge imellem. Censorerne er alle anerkendte kunstnere, som vælges af tidligere deltagere på KS.

Til venstre: Iris Bendt Hedal. Til højre: Niels Ljunggren

 

Anne Marie Ploug, Gitte Svendsen, Hartmut Stockter, Jasper Sebastian Stürup og Frodo Mikkelsen.

 

Værkerne er i år vurderet af Anne Marie Ploug, Gitte Svendsen, Hartmut Stockter, Jasper Sebastian Stürup og Frodo Mikkelsen. Læs meget mere om KS, ansøgning og betingelser her

Anna Seeberg Braun

Hanne Schmidt