Agnete Brich og Keramisk Forum udstiller på Museum Frello

Udstilling

Agnete Brinch og Keramisk Forum

Billedkunstneren Agnete Brinch udstiller sine markante malerier med udgangspunkt i “Kvinder der forandrede verden”. Som et opspil til malerierne har Keramisk Forum sat alle sejl til og præsenterer værker af 12 dygtige keramikere.

Agnete Brinch

Agnete Brinch er en kunstner, der virkelig har fremgang. I de senere år har hun oplevet flere succeser. Blandt andet har hun deltaget i den fremtrædende “Portrait Now” på Frederiksborg Slot og flere store gallerier har opdaget hende. Det er forståeligt.

Gennem hendes behandling af bl.a. Édouard Manet og Vilhelm Hammershøjs værker anerkender hun fuldt ud traditionen for kunsthistorien. Samtidig præsenterer hun sig som en helt moderne kunstner gennem sine næsten abstrakte fortolkninger. Det er netop på grund af dette, at hendes portrætter bliver så interessante. De er både overraskende, spændende og nogle gange humoristiske.

Jørgen Steinicke, Cand.mag. Kunsthistorie

 

Agnete Brinch

Agnete Brinch (født 1970) bor og arbejder til dagligt i Billum, hvor hun har sit eget atelier. Hun samarbejder med Galerie Knud Grothe i Charlottenlund, Gallerie Rasmus i Skagen og i Odense, Gallerie Rieck i Kiel / Hamborg og Gallery Crossover München samt diverse kunstforeninger. Derudover har flere af hendes værker været med på Art Herning i 2016 og 2017, hvor hun også er repræsenteret i 2018.

 

Keramisk Forum

Keramisk Forum er et netværk for professionelle keramikere, hvor alle de ressourcer og den ekspertviden, den enkelte keramiker besidder, bliver delagtiggjort i gruppen. Formålet er at skabe nytænkning og udvikling for den enkelte gennem fællesskabet. I dag er der repræsenteret 17 keramikere i sammenslutningen og på denne udstilling vil man få et godt indtryk af, hvad Keramisk Forum står for.

Keramisk Forum udstiller sammen med Agnete Brinch på Mueum Frello

 

Varde Kunstforening
Besøg Varde Kunstforenings hjemmeside