VILD MED VILJE – Lær at slå med le

Tag med til en praktisk workshop, hvor du får konkrete fif og værktøjer, som f.eks. leslagning og insektvenlig indretning af haven.

Du får en grundig introduktion til de forskellige letyper og undervisning i den gode leslagningsteknik af godkendte instruktører, så du efterfølgende er klædt på til at udføre naturpleje. Sammen undersøger vi hvordan vi kan give en hjælpende hånd til at sætte gang i (gen)dannelsen af tiltrængte levesteder for planter og dyr og gøre naturen mere vild med vilje, der hvor du bor. Forplejning med bålmad er inkluderet.

TURLEDER: Bodil Kristensen, DN Varde, og naturvejleder Peter Skødt Knudsen, tlf 20353763, psk@naturkulturvarde.dk

INSTRUKTØRER: Johnni Ørnholt, Vejle Ådalslelaug og Hans Nørbo, Børkob Møllelelaug,
VARIGHED: 3 timer
MØDESTED: Gl. skovfogedbolig, Roustvej 111, 6800 Varde