Kongernes Jelling

Udflugt til Kongernes Jelling

Tag med på udflugt til Kongernes Jelling, hvor der også er mulighed for at se særudstillingen ”Slanger, guld og mærkelige dyr”.

På denne udflugt til Kongernes Jelling får vi en guidet tur rundt på museumsområdet. Danefæudstillingen er for første gang nogensinde rykket fra hovedstaden til Jylland. Til udstillingen har detektorfolk fra hele Danmark leveret fund lige fra Danmarks største guldskat fra vikingetiden, over verdens længste flintøkse til en masse fund med dyremotiver. Efter rundvisningen er der mulighed for på egen hånd at deltage i en rundvisning i Jelling Kirke, der starter kl. 13.00 (pris 30 kr.).

Besøg Kongernes Jellings egen hjemmeside.

Turen er gratis for medlemmer og 50 kr. for ikke-medlemmer. Prisen er for rundvisning. Entré gratis. Vi kører i egne biler. Ønsker man kørelejlighed oplyses det ved tilmeldingen.

Tilmelding senest mandag d. 17. september kl. 12.00 til
Vardemuseerne på 7522 0877.