Tilmelding til Kunstnernes Sommerudstilling

Kunstnernes Sommerudstilling, forkortet KS, er en censureret udstilling af billedkunst. KS har været afholdt siden 1973, og udstillingen er blandt de fire ældste censurerede udstillinger i Danmark. Den er pointgivende til BKF og har givet debut til mange markante og anerkendte kunstnere.

Kunstnernes Sommerudstilling i Tistrup er en institution. Denne årlige censurerede udstilling er blevet synonym med den lille stationsby. Udstillingen har siden starten været en selvstændig kunstnerstyret begivenhed, der siden Janus – Vestjyllands Kunstmuseum i år 2000 fik sin egen bygning, har været afholdt i dette regi. Udstillingen kan i dag betragtes som et kulturelt fyrtårn i Vestjylland og Varde Kommune, og den formår at tiltrække kunstnere fra hele Skandinavien, Tyskland og England.

Alle kan tilmelde værker til KS, uanset alder, bopæl og nationalitet. Enkeltpersoner såvel som grupper kan indsende værker. Ansøgning til KS foregår via online tilmelding.

Udstillingsperiode 2022: 18. juni – 7. august 2022 med fernisering d. 18. juni kl. 14.00.

Ansøgningsfristen er forlænget fra d. 8. til d. 15. maj.

Læs mere om betingelserne for tilmelding og find ansøgningsskema her