Ta’ med NaturNørd på jagt efter de vilde dyr

Vi bevæger os rundt i skoven og tilser NaturNørd ´s fælder og ser hvilke fugle, mus og andre dyr vi har fanget. Turen byder med sikkerhed på nærkontakt med mus, fugle og andre små dyr. Til slut møder vi nogle af NaturNørd ‘s ”tamme dyr”

Denne tur er for alle børnefamilier der elsker dyr. Vi oplever på denne tur de vilde mus fra skoven. Ringmærkning af vilde fugle. For nærkontakt med dyr som vi normalt ikke kommer så tæt på. Stifter bekendtskab med nogle lidt usædvanlige kæledyr, hvor den ene er ca. 2,5 meter lang. Tager i med på denne tur, er i garanteret nogle spændene timer.

TURLEDER: Naturvejleder Jonas Gadgaard, tlf. 30530059, jg@naturkulturvarde.dk

MØDESTED: Gl. Skovfogedbolig, Roustvej 111, 6800 Varde

PRIS VOKSNE: 50 kr. PRIS BØRN: 50 kr.

BEMÆRK: Tilmelding nødvendig på tlf: 75220877 eller vam@vardemuseum.dk i åbningstiden mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag 8.00-13.00 (skriv antal børn og voksne + telefonnummer)