Sommerfugle

Sommerfuglenes forunderlige verden

De er farvestrålende, de forvandler sig og så kan de flyve tusindvis af kilometer. Tag med på opdagelse, hvor vi nænsomt indfanger forskellige eksemplarer med sommerfuglenet og studerer dem i glasbøtter under lup.

Tag hele familien med ud og bliv klogere på sommerfugle. Hvordan er deres livscyklus, hvilke planter er de knyttet til, hvilke arter er forsvundet og hvilke finder du her i Vestjylland? Der bliver mulighed for at falde i staver over sommerfuglenes smukke mønstre og anatomiske detaljer, når vi sætter os i vegetationen med skitseblok og blyanter. Vi kigger også nærmere på alle de andre insekter og kriblekrabledyr.

TURLEDER: Naturvejleder og biolog Peter Skødt Knudsen, tlf 20353763, psk@naturkulturvarde.dk
MØDESTED: Klintevej/Bjergvej Nr. Nebel – ”Den gamle grusgrav” ved shelterovernatningspladsen
PRIS VOKSNE: 50 kr PRIS BØRN: 50 kr
MAKS DELTAGERANTAL: 25