Sommerfugle

Sommerfuglenes forunderlige verden

Tag med på opdagelse efter sommerfugle!

De er pragtfulde og farvestrålende, kan flyve tusindvis af kilometer og er superkræsne med hvilke planter deres larver udvikler sig på. Tag med på opdagelse efter sommerfugle, hvor vi nænsomt fanger dem med sommerfuglenet og studerer dem helt tæt på i glasbøtter under lup. I stedet for at dokumentere oplevelsen med mobilkamera, vil det være muligt at indfange sommerfuglenes smukke mønstre og anatomiske detaljer med skitseblok og tegnegrej. Medbring kolde drikkevarer til at slutte af på. I tilfælde af kraftig nedbør aflyses turen. Maks 25 deltagere.

TURLEDER: Naturvejleder Peter Skødt Knudsen, tel. 20353763, psk@naturkulturvarde.dk
MØDESTED: Børsmose Kirke, Kærgårdvej 1A, 6840 Oksbøl
BEMÆRK: Tilmelding nødvendig på tlf: 75220877 eller vam@vardemuseum.dk i åbningstiden mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag 8.00-13.00 (skriv antal børn og voksne + telefonnummer)