Aktivitet

Rundvisning og åbent hus på Dit museum Ølgod 3. juledag 10:00-12:00

Rundvisning og åbent hus på Dit museum Ølgod 3. juledag 10:00-12:00.

Tag familien med, få en kulturoplevelse i juledagene og lær noget om din by- Sidste chance for at se et museum, som man lavede det i 1970’erne.

Lige om lidt sker der noget I Ølgod kulturhus og derfor bliver vi nødt til at pille den gamle udstilling ned inden der kan bygges nyt. I den forbindelse vil Vardemuseerne gerne byde indenfor til en særlig rundvisning, hvor man en sidste gang, sammen med museets formidler, kan gå på opdagelse i den labyrint af lokal historie, som Dit Museum Ølgod rummer.  Har du fx hørt om Sørøveren fra Strellev eller den døde mejeriassistent?

Udstillingen i Ølgod er snart en museumsudstilling i sig selv. Den blev skabt i 1971, og var dengang så nytænkende, at mange af formidlingstankerne stadig holder. Ved rundvisningen ser vi på Ølgods historie, udviklingen fra fattigt hedesamfund til livlig stationsby og på hvilke tanker, man gjorde sig da udstillingen blev udviklet.

Rundvisningen og besøg på museet er gratis og forudgående tilmelding er ikke et krav, men skriv gerne en forhåndstilmelding eller eventuelle spørgsmål til Kulturformidler Troels Riknagel. TR@NaturKulturVarde.dk

 

Tid og sted: Dit museum Ølgod, Tredje juledag den 27/12 2023 kl. 10:00- 12:00