Natursafari – På Vaden

Vi går på jagt efter de små dyr i vadehavet. Udstyret med grebe og spande leder vi i mudderet efter alle de små levende dyr der ligger skjult under vores fødder. Muslinger, snegle, krabber og sandorme er bare nogle af de dyr der lever her som vi vil grave frem .

De små dyr i vadehavet er lette at finde når man ved hvor man skal lede!. Udstyret med grebe og spande leder vi i mudderet efter alle de små levende dyr der ligger skjult under vores fødder. Muslinger, snegle, krabber og sandorme er bare nogle af de dyr der lever her som vi vil grave frem . Kom og grav med – her er så meget at undersøge og kigge på! Har du for eksempel nogensinde jagtet din egen krabbe med en spand eller set den grave sig ned i en lynende fart i mudderet lige foran dig?

TURLEDER: Kirstine Høgh Christiansen, tlf. 22574927, khc@naturkulturvarde.dk

MØDESTED: P-pladsen på  Sønderballevej i Ho, 6857 Blåvand. I Ho drej til venstre ad Sønderballevej, 2 km grusvej retning Langli

PRIS: 50 DKK PRIS BØRN: 50 DKK

BEMÆRK: Tilmelding nødvendig: på tlf: 75220877 eller vam@vardemuseum.dk i åbningstiden mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag 8.00-13.00 (skriv antal børn og voksne + telefonnummer)