Nattesafari + mørketræning for børn og voksne

Er du tryg i skoven om natten? Tag med på en stille opdagelsestur gennem mørket, hvor vi åbner sanserne for nattens lyde, og lader vores nervesystem vænne sig til omgivelserne på dette tidspunkt af døgnet og året. For hele familien.

Hvad mon der pusler mellem bladene i skovbunden? Hvilke dyr kan vi høre oppe i træerne? Kom ud og få skærpet dine sanser og tilbring et par timer i selskab med flagermus, grævlinger, ugler og hvad vi ellers er heldige at støde på undervejs. Medbring gerne lommelygte eller pandelampe. Turen afsluttes med en kop varm kakao ved bålet.

TURLEDER: Naturvejleder og biolog Peter Skødt Knudsen, tlf 20353763, psk@naturkulturvarde.dk
MØDESTED: Roustvej 111, 6800 Varde
PRIS VOKSNE: 50 kr PRIS BØRN: 50 kr.
MAKS DELTAGERANTAL: 25
BEMÆRK: Tilmelding nødvendig på tlf: 75220877 eller vam@vardemuseum.dk i åbningstiden mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag 8.00-13.00 (skriv antal børn og voksne + telefonnummer)
ARRANGØR: NaturKulturVarde