Nationalpark Dag – den stille og intense naturoplevelse

Arrangementet er desværre aflyst

Vi tilbyder en oplevelse, der giver tid til fordybelse – når man sætter sig kommer de gode oplevelser til en – hvor du kan bruge alle sanser i naturbiografen – se, høre, føle m.m. Vi forventer at deltagerne selv bevæger sig rundt og fordyber sig i det, der lige appeller til dem på sydspidsen af Skallingen, som er unik og ikke særlig kendt og besøgt.

Vi modtager gæsterne ved den nordlige P-plads og herfra kører Naturbussen gæsterne sydpå til formidlingsstedet.

Bemærk, der er fire afgange:
Tur 1 – afgang kl. 10.00
Tur 2 – afgang kl. 11.00
Tur 3 – afgang kl. 12.00
Tur 4 – afgang kl. 13.00

maks. antal pladser pr. tur er på 50 personer

I formidlingsområdet ved Skallingende sker følgende:

• NKV fortæller om sæler og det øvrige dyreliv i Vadehavet
  • Naturstyrelsen fortæller om Skallingende – et landskab i evig forandring
  • Vi serverer smagsprøver til fordybelse: Smagen af hav – strandkrabbe suppe
  • ”Naturbiografen” er åben til fri afbenyttelse (find / få anvist et sted til den stille natur oplevelse, nyd området i fred og ro)

Retur kan du enten gå hele vejen, blive samlet op undervejs eller køre med Naturbussen retur hele vejen. Sidste returkørsel er kl. 14.30.

Medbring gerne egen kikkert, siddeunderlag/stol og kop og ske til suppe.

Tilmelding er nødvendig efter først-til-mølle – ring til Vardemuseerne 75220877 eller mail vam@vardemuseerne.dk. Oplys ved tilmeldingen, hvilken tur du vil med på.