Nationalpark Dag 2020

Dette arrangement er desværre aflyst p.g.a. COVID-19!

Det er en årlig tradition af fejre den internationale nationalpark dag, og i år vælger vi at fejre Vadehavets herligheder på Skallingende, den yderste sydspids af det dynamiske fastland.

Kom og mød os i den nordlige ende af Skallingen, hvorfra vi sørger for en flot køretur over Skallingen til sydenden. Her vil naturvejledere, hyrden m.fl. tage imod og fortælle om et landskab i evig forandring, sætte fokus på sæler, byde på smagsprøver med havsmag og åbne ”naturbiografen” for alle interesserede.

MØDESTED: Den nordlige P-plads på Skallingen (følg skiltning), Skallingevej, 6857 Blåvand
TURLEDER: NaturKulturVarde, tlf. 75222250
PRIS VOKSNE: gratis PRIS BØRN: gratis
BEMÆRK: Afvikles i samarbejde med Naturstyrelsen Blåvandshuk, Varde Kommune og Nationalpark Vadehavet – vi fejrer 10 året for NPV’s start.
Tilmelding og mere info. www.naturkulturvarde.dk.

Se annoncering i dagspressen, www.viinaturen.dk og Facebook

SØNDAG 24. MAJ 2020 – afgange fra P-pladsen:

Kl. 9.30
Kl. 10.20
Kl. 11.10
Kl. 12.00

Der er retur transport og/eller du kan gå (en del af) turen