Naturparkugen starter i Nymindegab. Skumringskoncert ved solnedgang kl. 19

Nationalpark Dag – Mød os i mørket

Vi sætter i år fokus på Vadehavet og nationalparken på en ny og anderledes måde – i mørket. Kom og oplev den storslåede natur, de store vidder og højt til himlen, når vi guider dig ud og ser solen forsvinde under horisonten, og vi bevæger os ind i mørket og får andre sanser i brug end til daglig.

Kom med på tusmørkevanding i Nationalpark Vadehavet, hvor vi starter med i fællesskab at opleve solnedgangen på Skallingen. Herefter går vi en tur i tusmørket, hvor den eneste lyd er bølgeskvulpene, der rammer strandbredden. Andre sanseindtryk får lov til at tage over, når synssansen bliver taget fra os i mørket. Det bliver en smuk og unik naturoplevelse.

Efter at have fået sanserne i spil på naturturen, slutter vi med et lille ”nat-traktement”, så husk selv dyb tallerken og ske plus evt. drikkevarer.

Tilmelding nødvendig – på tlf. 75220877 (først-til-mølle).

Maks. antal pladser efter først-til-mølle princippet.