Jul i Gl. Skovfogedbolig

Jul i Gl. Skovfogedbolig

Kom til Jul i Gl. Skovfogedbolig som oser af julehygge og aktiviteter i naturen, salg af juletræer - og nu også med et hyggeligt julemarked.

Arrangementet Jul i Gl. Skovfogedbolig på Roustvej 111 lidt udenfor Varde, er kendt for julehygge med juletræer og forskellige juleinspirerede aktiviteter i naturen, bl.a. klatring og højtlæsning. Efter at NaturKulturVarde i januar 2017 fusionerede med Museet for Varde by og omegn og sammen blev til Vardemuseerne, har det været ønsket at slå de 2 institutioners julearrangementer sammen. Museets hidtidige arrangement har været Julemarked, senest afholdt i Museum Frello.

I år bliver det anderledes med endnu mere julehygge – nu med julemarked og salg af juletræer og pyntegrønt. Der sælges gløgg, æbleskiver og kakao – og så kan du blandt nyhederne få smagsprøve af en vild form for juleand. Derudover vil der være aktiviteter som lav-det-selv dekorationer og nisse-snitteværksted så du kan komme i den rette julestemning op til de sidste forberedelser til julen, udtaler.

Jul i Gl. Skovfogedbolig er et gratis arrangement (tilmelding ikke nødvendig). Bag arrangementet står NaturKulturVarde i samarbejde med Y’s Mens Club Varde, Varde Bibliotek og FDF Varde.

Se eventet på Facebook