Guidet cykeltur i Naturpark Vesterhavet

Guidet cykeltur i Naturpark Vesterhavet

Ta' hele familien med på en guidet cykeltur gennem Naturpark Vesterhavets fantastiske natur fra nord til syd. Undervejs vil naturvejlederen krydre turen med spændende fortællinger om natur og landskab. Du bestemmer selv, om du vil med på en eller flere etaper. Alle er velkomne!

Tag med på årets cykeltur når vi onsdag i naturparkugen binder de fire kystbyer sammen. Vær med i én eller i alle tre etaper, når vi på cyklen, tilbagelægger turen først fra Nymindegab til Henne, herefter fra Henne til Vejers og til sidst fra Vejers til Blåvand. På alle etaper vil der være en naturvejleder i front, ligesom vi undervejs vil komme forbi forsyningsposter.

Mødested og tider til cykeletaperne

Afgang kl. 10:00 Nymindegab til Henne 16,5 km.
Mødested: Nymindegab Museum

Afgang kl. 12:00 Henne til Vejers via Filsø 18,5 km.
Mødested: Henne ved turistinformationen

Afgang kl. 14:00 Vejres til Blåvand 25,8 km.
Mødested: Vejers ved Stjernecamping

Afslutning i Blåvand senest kl. 16:00
Efter hver etape er der mulighed for at blive kørt tilbage til start.

Deltag og vind

Der er en gratis drikkedunke til alle og for hver etape man gennemfører, får man sit navn med i den store lodtrækning om mange forskellige fine præmier:

2 stk. gavekort på 500 kr. til Ny Form i Blåvand
1 stk. gavekort på 500 kr. til Sport Outlet i Blåvand
2 stk. gavekort på 250 kr. til Sport Outlet i Blåvand
2 stk. fribilletter til Tirpitz, værdi 250 kr.
2 stk. fribilletter til ravsafari med NaturKulturVarde d. 18. november 2018

Efterårsferien er Naturparkuge

Naturparkugen er en hel uge fyldt med oplevelser. Se hele programmet på Naturpark Vesterhavets hjemmeside hvor du også kan finde adresser og anden praktisk information.