Grådyb – Vandretur til Skallingende m. Vesterhavsbrus og Bobler

Denne tur er desværre aflyst p.g.a. COVID-19!

Tag en gåtur til Skallingende. Kom alene eller med en du kender. Turen er tænkt til voksne og den foregår i et tempo hvor alle kan være med. Vi går ca 3 timer i alt. Find ro – eller en hygge-sludder, og lad tankerne falde til ro efter en lang dag her til lyden af havet. Medbring lidt let mad – Naturvejlederen medbringer et glas bobler til hver så vi kan skåle med Vesterhavet og hinanden. På denne gåtur til Skallingende kan du deltage både alene, med kæresten, din veninde eller alle vennerne. Turen er tænkt til voksne -og den foregår i et tempo hvor langt de fleste vil kunne være med. Vi går ca 3 timer i alt. Find ro og måske en hygge-sludder, og lad tankerne falde til ro efter en lang dag her, til lyden af havet og med en af landets skønneste udsigter.  Medbring lidt let mad – Naturvejlederen medbringer et glas bobler til hver så vi kan skåle med Vesterhavet og hinanden. Vi holder en pause midtvejs. Naturvejlederen vil selvfølgelig guide og fortælle om naturen her undervejs.

TURLEDER: Kirstine Høgh Christiansen, tlf. 22574927, khc@naturkulturvarde.dk

MØDESTED: Den gamle redningsstation for enden af Skallingevej -hvor asfalten slutter.

PRIS: 100,- kr pr. pers

BEMÆRK: Turen er i alt 6-7 km. og ruten er selvfølgelig i løst sand.. Man kan gå i bare fødder, men medbring sko. Ved høje vandstande eller meget dårligt vejr aflyses turen. Medbring madpakke og drikke. Tilmelding nødvendig på tlf: 75220877 eller vam@vardemuseum.dk i åbningstiden mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag 8.00-13.00 (skriv antal børn og voksne + telefonnummer)