Fisk i Nysø

Få spræl i nettet og find ud af hvordan det står til med fiskelivet i Nysø. Tag hele familien med ud og lær at fiske med kastenet og hæve/sænkenet.

Vi går på jagt efter de store stimer af småfisk og måske er vi heldige at støde på nogle af de ordentlige basser, som man af og til kan se som mørke skygger der bevæger sig i overfladen. Der vil være mulighed for at bygge sit eget akvarie og indrette en miniverden til fiskene med planter og sten.

TURLEDER: Naturvejleder og biolog Peter Skødt Knudsen, tlf 20353763, psk@naturkulturvarde.dk
MØDESTED: P-pladsen ved Nysø, Roustvej, 6800 Varde
PRIS VOKSNE: 50 kr PRIS BØRN: 50 kr.
MAKS DELTAGERANTAL: 30
BEMÆRK: Tilmelding nødvendig på tlf: 75220877 eller vam@vardemuseum.dk i åbningstiden mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag 8.00-13.00 (skriv antal børn og voksne + telefonnummer)
ARRANGØR: NaturKulturVarde