Kunstnergruppen BRA indtager Varde

Fernisering på Kunstnergruppen BRA

Varde Kunstforening indbyder til fernisering på Kunstnergruppen BRA. Fredag den 2. november kl. 15.00-17.00 i kunstsalen på Museum Frello. Der er gratis adgang til ferniseringen.

Kunstnergruppen BRA blev dannet i marts 1976. En gruppe vestjyske kunstnere mødtes i Esbjerg og etablerede Foreningen for billedkunstnere i Ribe Amt, i daglig tale BRA. Klubbens formål er ifølge vedtægterne blandt andet at ”styrke og fremme interessen for billedkunst og at arbejde for bedre vilkår for billedkunstnerne, samt at skabe et fælles forum for kunstnerne og støtte til gensidig inspiration”. Igennem foreningens mere end 40-årige historie, har der været afholdt utallige udstillinger rundt omkring i det tidligere Ribe Amt.

Foreningen har udviklet sig meget gennem årene, og derfor er udstillingen meget alsidig. Udstillingen byder på såvel malerier som fotokunst og skulpturer i både sten, metal og glas. Endvidere bruger nogle af kunstnerne sand og strandgods i deres værker.

Efterhånden er det en fast tradition at BRA udstiller deres værker i Varde og der bliver rigtig meget at se på. Det bliver en både spændende og alsidig udstilling, Varde Kunstforening kan slå dørene op til

Fredag den 2. november kl. 15.00-17.00,

hvor der er fernisering i kunstsalen på Museum Frello.

Udstillingen kan ses frem til den 23. november.