Børnenes udstilling 2022

Fernisering på Børnenes Udstilling 2022

Børnenes Udstilling er børn og unges demokratiske rum for kreativ udfoldelse, undren, fantasi og debat. Her er der plads til at lade tankerne flyve samt eksperimentere med skøre idéer. Børnenes Udstilling er et samarbejde mellem Vardemuseerne og Varde Bibliotek.

Alle dagtilbud og skoler i Varde Kommune bliver inviteret til at deltage og kan indlevere installationer, skulpturer, billeder og skøre påfund. Her er højt til loftet! Børnene og de unge udtrykker sig kunstnerisk og går i dialog med det omgivende samfund – de får en stemme. Det er vigtigt! Hvert år har udstillingen et nyt tema, som udfordrer og sætter skub i den skabende proces.

Kom og besøg Børnenes Udstilling 2022 på Museum Frello og Varde Bibliotek i perioden 28. januar til 13. marts. Temaet for årets udstilling er Verden er vores – med udspring i FN’s 17 Verdensmål.

Alle er velkomne til ferniseringen, som starter med kransekage, bobler og åbningstale i Salonen på Varde Bibliotek. Herefter er der mulighed for at opleve de fine værker, som alle er lavet af børn og unge i Varde Kommune. Værkerne udstilles både på biblioteket og Museum Frello.