Fernisering: Du skal ha’ sjælen med – et fotografisk digt

Varde Kunstforening, Vardemuseerne og 7-kanten samarbejder om kunstudstillingen i anledning af 7-kantens 50-års jubilæum : ”Du skal ha’ sjælen med – et fotografisk digt”. Udstillingen åbnes med fernisering fredag d. 4 december.

Varde Kunstforenings udstillingssal i Museum Frello fyldes af fotografier, som fortæller om 7-kanten, den vestjyske amatørscenes historie gennem modeller, der er klædt i foreningens mange spektakulære kostumer gennem årene. Modellerne har alle tilknytning til 7-kanten, og man møder dem i mandshøjde. Fotostaterne måler nemlig 1 x 2 meter. Læs mere om udstillingen her.

7-kantens 50-års jubilæum

Med de mange corona-restriktioner – ikke mindst forsamlingsforbuddet – har gode råd været dyre i forhold til afviklingen af ferniseringen. Åbningstalen vil således finde sted i Sankt Jacobi kirken, hvor der er siddepladser til ca. 100 deltagere, hvorefter publikum sendes afsted i hold til udstillingssalen i Museum Frello.

For at kunne gøre ferniseringen så Corona sikker som muligt, skal man tilmelde sig på mail: Inger Rørvang, jnrvarde@mail.dk