Efterårs-skumringstur i Naturpark Vesterhavet

Denne tur er desværre aflyst!

På denne skønne sensommer-tur tager naturvejlederen dig med til fods i klitplantagen ved Vejers Strand. Tør du tage med i skumringen for at opleve skoven falde til ro? Klitplantagen her i Naturpark Vesterhavet gemmer på mange dyr og gode historier. Vi vil gå i skoven fra vores mødested og se hvor det fører os hen…

Vejers Strand Klitplantage danner et bælte mellem Vesterhavet og sommerhusområdet på den ene side -og forsvarets øvelsesterræn på den anden side. Her er både smukt, barskt og masser af plads – og især efteråret byder på fantastiske og store naturoplevelser!

TURLEDER: Kirstine Høgh Christiansen, tlf. 22574927, khc@naturkulturvarde.dk
MØDESTED: P-pladsen ved Vejers Supermarked Vejers Havvej 7, 6853 Vejers Strand
BEMÆRK: Tag kikkert med hvis du har. Tilmelding nødvendig på tlf: 75220877 eller vam@vardemuseum.dk i åbningstiden mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag 8.00-13.00 (skriv antal børn og voksne + telefonnummer)