De nipper og napper – Krabbernes verden

Hvor mange krabbearter lever der i Danmark, hvor hårdt napper de egentligt og hvordan smager de? Kom med på krabbejagt ved høfderne efter de pansrede dyr og blive klogere på deres biologi når vi dykker ned og nørder i krabbernes verden.

Naturvejlederen medbringer krabbearter fra andre dele af landet, så vi kan opleve hvordan deres forskellige udseende og størrelse hænger sammen med måden de lever deres liv. Du kommer til at kende forskel på en taskekrabbe, sort hummer, alm. strandkrabbe, svømmekrabbe, sandkrabbe, stankelbenskrabbe, troldhummere og nogle af de invasive klippekrabber fra vadehavet. Turen sluttes af med en gang krabbesuppe.

Turleder: Naturvejleder og biolog Peter Skødt Knudsen, tlf. 20353763, psk@naturkulturvarde.dk

Bemærk: Medbring fiskenet, dykkermaske og badetøj. Tilmelding nødvendig på tlf.: 75220877 eller e-mail: vam@vardemuseum.dk i åbningstiden mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag 8.00-13.00 (skriv antal børn og voksne + dit telefonnummer). Du er først tilmeldt, når du har fået en bekræftelse.