De nipper og napper – Krabbernes verden

Hvor mange krabbearter lever der i Danmark, hvor hårdt napper de egentligt og hvordan smager de? Kom med på krabbejagt ved høfderne efter de pansrede dyr og blive klogere på deres biologi når vi dykker ned og nørder i krabbernes verden.

Naturvejlederen medbringer krabbearter fra andre dele af landet, så vi kan opleve hvordan deres forskellige udseende og størrelse hænger sammen med måden de lever deres liv. Du kommer til at kende forskel på en taskekrabbe, sort hummer, alm. strandkrabbe, svømmekrabbe, sandkrabbe, stankelbenskrabbe, troldhummere og nogle af de invasive klippekrabber fra vadehavet. Turen sluttes af med en gang krabbesuppe.

TURLEDER: Naturvejleder og biolog Peter Skødt Knudsen, tlf 20353763, psk@naturkulturvarde.dk
MØDESTED: Hvidbjerg strand, høfde 4 ved p-pladsen
PRIS VOKSNE: 50 kr PRIS BØRN: 50 kr.
MAKS DELTAGERANTAL: 30
BEMÆRK: Medbring fiskenet, dykkermaske og badetøj. Tilmelding nødvendig: på tlf: 75220877 eller vam@vardemuseum.dk i åbningstiden mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag 8.00-13.00 (skriv antal børn og voksne + telefonnummer)
ARRANGØR: NaturKulturVarde