Fernisering på Museum Frello

Broderi og sensuelle figurer på Museum Frello

Varde Kunstforening går atter nye veje for at vise kunsten i alle sine afskygninger. Denne gang kan de byde velkommen til en udstilling hvor en brodøse og en skulptør udfolder sig i Kunstsalen på Museum Frello.

Indbydelse til fernisering fredag den 30. november 2018 på Museum Frello.

Bettina Andersen arbejder med broderi som kunstnerisk udtryksform. Hun kalder broderierne for tekstile malerier, og er fascineret af de sanselige og taktile elementer ved broderiet og den enkelhed, som er fundamentet, når værkerne opstår sting for sting for sting. Bettina Andersen er oprindeligt tekstilfagligt uddannet med vægt på håndværk og formidling. De sidste 25 år har hun levet med og af broderi. Hendes værker er udstillet både nationalt/internationalt, separat/gruppe og på censurerede udstillinger.

Dorrit Worm er født i 1944 og debuterede som kunstner i 1997 på Østerbro Kunstnernes Forårsudstilling i København. Det er de sanselige kvaliteter, der sættes fokus på i Dorrit Worms skulpturer. Muskuløse og spændstige kroppe, der vrider sig og enten udfordrer eller distancerer sig fra beskueren. Har siden 1997 udstillet i gallerier og kunstmesser bl. a.:Art Herning, Art Copenhagen, Olivia Holm Museet, Esbjerg Museum, Marienlyst Slot, Skovhuset Værløse, Gammelgård Herlev.

Der serveres et glas vin til ferniseringen.

Udstillingen kan ses fra den 30.11. 2018 – 20.1. 2019