Børnenes udstilling 2020

Børnenes Udstilling 2020

Temaet for børnenes Udstilling 2020 er: Mikro Makro.

Varde Bibliotek indgår i et samarbejde med Museum Frello om Børnenes Udstilling. Udstillingen er børn og unges demokratiske rum for kreativ udfoldelse, undren, fantasi og debat. Alle dagtilbud og skoler i Varde Kommune bliver inviteret til at deltage og kan indlevere installationer, skulpturer, billeder og skøre påfund.

Her er højt til loftet! Børnene og de unge udtrykker sig kunstnerisk og går i dialog med det omgivende samfund – de får en stemme. Det er vigtigt! Hvert år har udstillingen et nyt tema, som udfordrer og sætter skub i den skabende proces. Fra den sidste torsdag i januar og 5 uger frem kan alle værkerne ses på Museum Frello og Varde Bibliotek.

Vi fejrer åbningen af udstillingen med en flot fernisering, hvor alle er velkomne.

Find fantasien, materialerne og opfindsomheden frem – og husk at tilmelde jer senest d.1/10 2019 til Pernille, Vardemuseerne: pos@vardemuseum.dk. Vi glæder os!