Vinterbadning ved Hvidbjerg Strand

Bål, bølger og badetøj

Løb med når vi tager hul på årets vinterbadning og springer i bølgerne på Hvidbjerg Strand. Bagefter kan alle få varmen i de opstillede vildmarksbade og saunaer eller rundt om bålene på stranden. Her vil der også være mulighed for at lave snobrød.

Vær med når vi mandag den første dag i naturparkugen skyder årets vinterbadning igang fra Hvidbjerg Strand. Løb sammen med os, samt forhåbentlig flere hundrede andre ud i det kolde Vesterhav. Bagefter får vi varmen igen i de opstillede vildmarksbade og saunaer. Der bliver bålhygge på stranden og mulighed for at købe drikkevarer og snacks.

Kl. 14:00 Officiel åbning af Naturparkugen 2018
Kl. 14:15 Vinterbadningen skydes i gang med et fælles dyp i bølgerne.
Kl. 14:30-17:00 Vi får varmen igen i de opstillede vildmarksbade og saunaer.
Varme og kolde drikkevarer samt snacks kan købes i pop-up Beach Baren eller fra restaurant Høfde 4.
Vi hygger os med bål på stranden, hvor der er mulighed for at lave snobrød.

Arrangementet afsluttes kl. 17:00

Efterårsferien er Naturparkuge

Naturparkugen er en hel uge fyldt med oplevelser. Se hele programmet på Naturpark Vesterhavets hjemmeside hvor du også kan finde adresser og anden praktisk information.