fire samtidskunstnere

Aktivitet

Artists Talk: Bodil Damgaard og Bibi Hansen

Hør historien om Bodils filoktet og Bibis kuglevaser og meget andet.. Arrangement i forbindelse med udstilling

Vi har netop åbnet to nye udstillinger med fire samtidskunstnere.

To af dem kan du møde i JANUS søndag d. 8. maj, hvor der er Artists Talk.

Det er BODIL DAMGAARD og BIBI HANSEN, der udstiller tegninger og keramik.

Bodil Damgaard som tegner og Bibi Hansen som keramiker er begge ansete kunstnere, og deres værker klæder hinanden. Der er kommet et virkelig fint samspil frem, hvor Bodils stærke streg finder genklang i de organiske linjer i nogle af Bibis keramiske skulpturer. Og jordfarverne i de to kunstneres værker passer utroligt godt sammen. Som modspil hertil har vi Bibis helt stramt drejede klassiske former i klare blå farver.

Fælles for de to kunstnere er sansen for det æstetiske, for formsproget. Det er således meget smukke værker, publikum kan se på den velkomponerede udstilling.

Der er mange gode detaljer at fordybe sig i. Man kan gå på opdagelse og finde sine egne favoritter.

Og som altid, når man oplever kunstnerne selv fortælle, dukker der overraskende historier frem, og man får nye synsvinkler på værkerne. Det er meget givende.

Man kan også se den anden nyåbnede udstilling, nemlig ’Og du som jeg’ med PER MØLGAARD og JASPER SEBASTIAN STÜRUP. De viser malerier, der handler om mennesker, om drømmene, det poetiske, og det hjemlige. Der er både genkendelige hverdagssituationer og gådefulde stilfærdige møder mellem mennesker.

 

fire samtidskunstnere

Bibi Hansen: Stentøjsvase

fire samtidskunstnere

Bodil Damgaard: Filoktet