Varde Å fra søsiden

Æ´SKIW Sandwichtur i Nationalparken

Varde Å fra søsiden - på sejlturen med Æ´Skiw oplever du åen og dens natur fra en helt anden vinkel. Turens fokus vil være på åen, som en del af Nationalpark Vadehavet. Undervejs vil der blive serveret et let måltid inkl. drikke.

Varde Å fra søsiden – på sejlturen med Æ´ Skiw oplever du åen og dens natur fra en helt anden vinkel.

Varde Å er helt speciel – det er det eneste større tidevandsregulerede vandløb i hele Vadehavet, og det giver helt specielle naturforhold. På vores sejltur med Æ´ Skiw oplever du åen og dens natur fra en helt anden vinkel. Vores fokus på turen vil være på åen og dens fantastiske natur samt Nationalpark Vadehavet.

Undervejs vil vi lave et stop, hvor der vil blive serveret et let måltid inkl. drikke.

TURLEDER: Naturvejleder Morten Vinding, tlf. 30530039, mv@naturkulturvarde.dk
MØDESTED: Torvegadebroen, Torvegade 6800 Varde
BEMÆRK: Max. 20 deltagere. Tilmelding nødvendig på tlf: 75220877 eller vam@vardemuseum.dk i åbningstiden mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag 8.00-13.00 (skriv antal børn og voksne + telefonnummer)