Varde å

Æ’ Skiw på Varde Å – i laksens fodspor

Varde Å fra søsiden - på sejlturen med Æ' Skiw oplever du åen og dens natur fra en helt anden vinkel.

Sæsonen for laksefiskeriet i Varde Å er i fuld gang, lystfiskere fra hele verden valfarter til åen for at opleve det store sus at fange en ægte vild Vardelaks. På sejlturen vil du blive indført i laksens forunderlige liv, lige fra den klækker i et lille tilløb til åen, dens lange vandring og til sidst, hvordan den finder tilbage til selvsamme sted, hvor den selv kom til verden, for at føre slægten videre.

TURLEDER: Naturvejleder Morten Vinding, tlf. 30530039, mv@naturkulturvarde.dk
MØDESTED: Torvegadebroen, Torvegade 6800 Varde
BEMÆRK: Max. 20 deltagere. Tilmelding nødvendig på tlf: 75220877 eller vam@vardemuseum.dk i åbningstiden mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag 8.00-13.00 (skriv antal personer + telefonnummer)