Åbent magasin – originalernes opholdssted!

Museumsinspektør Marianne Sørensen, Vardemuseerne, viser rundt i magasinet. Mandag d. 2. december og tirsdag den 3. december 2019.

Magasinet er der, hvor originalerne er. Vi åbner dørene og indbyder til et besøg på Vardemuseernes nyere tids magasin i Oksbøl. Der fortælles lidt om, hvordan Vardemuseerne lever op til Museumsloven, hvori der står at museerne skal ”… sikre kultur- og naturarv for fremtidens anvendelse”. De to arrangementer byder på et kig bag museets kulisser, hvor genstandene fortæller mere end hundrede års museumshistorie. Hvordan foregår indsamling og kassation? Hvordan sikrer vi samlingen for fremtiden? og meget mere. Der vil være en lille forfriskning i løbet af aftenen.

Max 30 personer pr. gang. Tilmelding på tlf.: 75220877 senest torsdag d. 28. november.