Tirpitz
Åbner fredag den 30. juni 2017

Praktisk information

Mad og drikke

I Tirpitz serveres spændende og familievenlige retter til rimelige priser. På varme dage kan kaffen og kagen nydes i det smukke gårdrum. Der er adgang til caféen uden billet. Vær opmærksom på, at der kan være travlt i højsæsonen. Medbragt mad kan nydes ved bord-bænk-sæt omkring den gamle bunker.

Shopping

Lækre ting til sommerhuset, den gode bog om Anden Verdenskrig, et flot ravsmykke til at mindes ferien ved havet. Forkæl sig selv med et besøg i Tirpitz museums-shop. Der er adgang til butikken uden billet.

Tilgængelighed

Tirpitz er tilgængelig for handicappede. Der er betonsti gennem klitterne fra parkeringsplads til indgangen. Adgang til bunkeren sker gennem museet ad en underjordisk tunnel. Der er personelevator ved billetsalg. Handikaptoilet. Barnevogn må medbringes. Puslefaciliteter (m/k). Katalog for hørehæmmede. Hunde-kroge (uden opsyn, ikke overdækket).

Parkering

Gratis parkering.

Bestil guide

Vælg mellem korte introture, dybdegående rundvisninger og ture med indsigt og god udsigt i klitlandskabet omkring Tirpitz. Se vores tilbud og priser her.

Læring

Vi har læringsforløb til alle aldre. Anden Verdenskrig og Atlantvolden er spændende temaer fra 7. klasse og opefter. Vi har også tilbud med fokus på den brede historie og på havets guld – rav. Velegnet til lejrskoler. Se vores spændende tilbud om undervisning og læringsforløb her.

Tilbage
Frem
Markør for placering
Hodde Gamle Skole
Markør for placering Nymindegab Museum
Markør for placering Hjedding Andelsmejeri
Markør for placering Dit Museum Ølgod
Markør for placering Varde Artillerimuseum
Markør for placering Flygtningelejren
Markør for placering Museum Frello
Markør for placering Tirpitz