Tirpitz Danmarks bedste museum
En topattraktion i verdensklasse

Praktisk information

Mad og drikke

I Tirpitz serveres spændende og familievenlige retter til rimelige priser. På varme dage kan kaffen og kagen nydes i det smukke gårdrum. Vær opmærksom på, at der kan være travlt især i højsæsonen og i weekender.

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke i Tirpitz, men udendørs kan man benytte de bord-bænkesæt, der står ved bunkeren.

Vi kan desværre ikke tilbyde at reservere pladser til mindre selskaber. Udenfor skolernes sommerferie kan grupper (10+personer) henvende sig i god tid forud for besøget for at høre om muligheder for lokalereservation mod et mindre gebyr med tilkøb af kaffe, kage, brunch eller frokost.

Shopping

Lækre ting til sommerhuset, den gode bog om Anden Verdenskrig, et flot ravsmykke til at mindes ferien ved havet. Forkæl dig selv med et besøg i Tirpitz museums-shop. Der er adgang til butikken uden billet.

Tilgængelighed

Tirpitz er tilgængelig for handicappede. Handicap-P på den almindelige P-plads. Der er betonsti gennem klitterne fra parkeringsplads til indgangen. Der er personelevator ved billetsalg. Handikaptoilet. Barnevogn må medbringes. Puslefaciliteter (m/k). Katalog for hørehæmmede. Adgang til bunkeren sker gennem museet ad en underjordisk tunnel. OBS: bunkeren lever ikke op til gængse krav om handicapvenlighed, da den er bygget i 1945 som kanonbunker, men de fleste vil kunne komme rundt i kælderplan med hjælp. Hunde ingen adgang.

Parkering

Gratis parkering. 80 P-pladser (inkl. handicap-P) ved Tane Hedevej foran museet (P1). I sommerperioden er der ekstra parkering på græsmark på Gl. Mælkevej, ved siden af Tirpitz (P2). Herfra spadserer man ca. 350 m ad natursti gennem klitterne til Tirpitz, følg skiltene nordligst på P-området. Turen er smuk, men ikke egnet til kørestole og dårligt gående – her henvises til den permanente P-plads. Af hensyn til museets naboer og dyrelivet i det naturskønne område, opfordrer vi alle vores gæster til at holde sig til den afmærkede rute.

Tirpitz parkering

Parkeringsforholdene ved Tirpitz. Benyt venligst P2, da P1 er forbeholdt kørestolsbrugere og dårligt gående.

Bestil guide

Vælg mellem korte introture, dybdegående rundvisninger og ture med indsigt og god udsigt i klitlandskabet omkring Tirpitz. Se vores tilbud og priser her.

Busselskaber kan med fordel melde deres ankomst forud for besøget, og planlægge besøg udenfor højsæson. Der må påregnes kø hvis besøget ikke er anmeldt. I højsæsonen skal der påregnes travlhed og man bedes møde i god tid inden det anmeldte tidspunkt.

Læring

Vi har læringsforløb til alle aldre. Anden Verdenskrig og Atlantvolden er spændende temaer fra 7. klasse og opefter. Vi har også tilbud med fokus på den brede historie og på havets guld – rav. Velegnet til lejrskoler. Se vores spændende tilbud om undervisning og læringsforløb her.

Tirpitz Café

Tirpitz Studio

Bliv Tirpitz partner

Tilbage
Frem
Markør for placering
Hodde Gamle Skole
Markør for placering Nymindegab Museum
Markør for placering Hjedding Andelsmejeri
Markør for placering Dit Museum Ølgod
Markør for placering Varde Artillerimuseum
Markør for placering Flygtningelejren
Markør for placering Museum Frello
Markør for placering Tirpitz