Vrøgum Plantage

Svampetur i Naturpark Vesterhavet – Vrøgum Plantage

Ta' med i Vrøgum Plantage for en spændende svampejagt. Nyd naturen og bliv samtidig klogere på, hvilke af skovens svampe, der er spiseegnede.

Vidste du, at det er en rigtig hyggelig familiebeskæftigelse at gå på svampejagt? På vores tur gennem plantagen får vi indblik i svampenes forunderlige verden. Hovedvægten vil blive lagt på gode spisesvampe og deres giftige modstykker, således at du bliver ”klædt på” til at gå på svampejagt på egen hånd. Der er ingen garanti for fyldte kurve. Efter turen vil naturvejlederen give tips og tricks til tilberedning og opbevaring af svampe.

Turleder: Naturvejleder Morten Vinding, tlf.: 30 53 00 39, mv@naturkulturvarde.dk

Bemærk: Medbring en lille skarp kniv, en børste og en kurv til høsten. Max 30 deltagere.

Tilmelding: tlf.: +45 75 22 22 50, nkv@naturkulturvarde.dk eller køb billet her Tilmelding