Skovfogedburger – Danmark spiser sammen

NaturKulturVarde inviterer til en lækker skovfogedburger. Arrangementet er en del af kampagnen Danmark spiser sammen, arrangeret af Folkebevægelsen mod Ensomhed.

Vi inviterer på “build-a-krondyrburger” ved Gl. Skovfogedbolig. Vi samler ingredienser i naturen og tilbereder en burger over ild. Aftenen slutter med spisning og fælles samvær omkring bålstedet. Kom gerne – især hvis du er alene! Der er plads til alle, og fællesskabet er i centrum.

• Vi samler vilde planter omkring skovfogedboligen til fyld
  • Vi griller lækkert vildtkød
  • Vi bager godt brød i brændefyret stenovn
  • Vi tilsætter hygge og frisk luft for at gøre burgeren fuldendt