Sejltur med Æ’ Skiw – Sandwichtur i nationalparken

OBS!
Turen er desværre aflyst, da Æ' Skiw skal have have ny motor. Denne tur gentages 14. juni og 28. juni.
Har du allerede købt billet til denne tur bliver du kontaktet, og du får naturligvis pengene tilbage.

Varde Å er helt speciel – det er det eneste større tidevandsregulerede vandløb i hele Vadehavet, og det giver nogle helt specielle naturforhold. På vores sejltur med Æ’ Skiw oplever du åen og dens natur fra en helt anden vinkel. Vores fokus på turen vil være på åen og den fantastiske natur, som er en del af Nationalpark Vadehavet.

Undervejs vil vi lave et stop, hvor der vil blive serveret et let måltid inkl. drikke.

Turleder: Naturvejleder Morten Vinding, tlf.: 30 53 00 39, mv@naturkulturvarde.dk

Bemærk: Max. 20 deltagere