Skallingen

Oplev Skallingen – Nationalpark og Verdensarv

Oplev hvorfor Nationalpark Vadehavet blev UNESCO Verdensarv, når du bevæger dig rundt i Skallingens dynamiske landskab med naturvejlederen. Skallingen byder både på levn fra krigens tid, kulinariske planter og Danmarks mest spændende geologi.

Nationalpark Vadehavet er blevet UNESCO Verdensarv – og på denne tur til Skallingen kan du få at se hvorfor! Skallingen, som er en forholdsvis nydannet halvø, er et smukt, barskt, råt og foranderligt landskab. Her er spændende kulinariske planter og en spændende geologi. Den dynamik som stedet har ved at sandet flytter sig og aflejres, kombineret med historier om levn fra 2. verdenskrig gør, at du godt allerede kan begynde at glæde dig hvis du aldrig har været på stedet!

MØDESTED: Den nordlige P-plads på Skallingen – til højre hvor vejen deler sig.

TURLEDER: Kirstine Høgh Christiansen, tlf. 22574927, khc@naturkulturvarde.dk

BEMÆRK: Medbring gerne kikkert.

TILMELDING: 75 22 08 77, mandag-fredag 8- 15.