havørnene

Ørnesafari ved Filsø

Siden naturgenoprettelsen i 2012 er havørnene igen begyndt at yngle ved Filsø. Ta' med på tur over Dæmningsvejen og se om du er heldig at møde de store fugle.

Havørnen er efterhånden blevet en fast del at naturen omkring Filsø, som siden genopretningen har udviklet sig eksplosivt. På vores tur over Dæmningsvejen søger vi efter områdets flyvende konge. Er vi heldige oplever vi dem jage, eller siddende på reden, som kan ses fra søen.

Der gives selvfølgelig ingen garanti for at vi ser ørne, da det handler om den vilde natur, dog er chancerne rigtig gode. Der gives derimod garanti for en rigtig god naturoplevelse, hvor vi ser på meget af det ørnene betragter som mad, og vi får også selv lov til at smage på ørnemaden. Tag med på denne tur, og oplev hvor store vores havørne egentlig er.

Turleder: Naturvejleder Jonas Gadgaard, tlf. 30 53 00 59, jg@naturkulturvarde.dk

Tilmelding: tlf.: +45 75 22 22 50, nkv@naturkulturvarde.dk eller køb billet her Tilmelding