Ravjagt

(UDSOLGT) Naturekspedition for børn – ravjagt

Ta' med på jagt efter havets guld – og andre spændende strand-fund. Naturvejlederen tager dig med på stranden og fortæller om gode tricks til at finde rav.

Ta’ med på ravjagt når vi i dag sætter fokus på havets guld. Vi går også på jagt efter de mange forskellige snegle og muslinger der er at finde på stranden på denne årstid. Ta’ på tur med hele familien i naturparken.

Turleder: Naturvejleder Jonas Gadgaard, tlf.: 30 53 00 59, jg@naturkulturvarde.dk

Tilmelding: Turen er udsolgt!

Har du nogensinde været på ravjagt? Har du fundet noget? Hvis ikke, så kan vi godt forstå det. Det er nemlig ret svært, især hvis man ikke ved, hvor, hvornår og hvordan man skal lede. Naturvejlederen tager dig med på stranden og fortæller om gode tricks til at finde rav. Vi kan lige så godt være ærlige – chancen for at finde de rigtig store stykker rav er allerstørst om vinteren efter en god storm. Men der er også eksempler på turister, der har fundet flotte stykker rav midt på stranden om sommeren – så giv ikke op!

Rabjagt

Måske er du heldig at finde et stort stykke rav som dette!

Ravjagt er for alle

På turen hører du nogle af de mange gode historier om de “rigtige” ravsamlere og deres vilde kamp efter at finde de bedste stykker af havets guld. Naturvejlederen viser de redskaber frem, som de dygtigste ravjægere bruger. Du hører også om ravjagt i gamle dage, hvor det var strengt forbudt at lede efter rav, med mindre man havde kongens tilladelse.

Ravjagt

Ravjagt ved Blåvandshuk.